Line up “de Gilse Proeftuin” 2018

 

datum: zaterdag 23 juni 2018 

locatie: Mollebos Gilze

aanvang de Gilse Proeftuin: 17.00 uur

aanvang muzikaal programma: 18.00 uur

 

18.00 uur

Listen

Wouter, Jan & Humphrey vormen samen het trio “LISTEN”. Doorgewinterde muzikanten / artiesten die hun sporen ruim hebben verdiend op diverse podia. Zij begrijpen als geen ander hoe je een culinair evenement zoals De Gilse Proeftuin in een prachtig decor “Het Mollebos”opent met, zoals de naam al doet vermoeden, smakelijke luisterliedjes. Je eerste hapje, wijntje of biertje die avond ga je met deze muziek op de achtergrond niet snel vergeten.

 

 

18.55 uur

Stella & Sanne

Stella & Sanne hebben elkaar op school leren kennen en zitten nu 5 jaar bij elkaar in de klas. Beide vinden ze muziek maken heel erg leuk en doen dit heel veel in hun vrije tijd. Stella speelt gitaar en piano, Sanne speelt gitaar en neemt tijdens de Gilse Proeftuin de zang voor haar rekening. 

Dit duo zet popnummers om naar akoestische covers. We kunnen een heel gevarieerd optreden verwachten van deze 2 jonge muzikale meiden. Tevens hebben ze nog een verrassing in petto……… zou het één “special guest” zijn?? of mogelijk twee “special guests”??

 

19.55 uur

Verse Helden Band

 

Deze vaste begeleidingsband van Verse Helden begint al naam te maken als band die onze locale Verse Helden muzikaal kan ondersteunen. Uiteraard de vaste kern met Bjorn Geerts en Job van der Veeken. De bezetting van deze Verse Helden band is dit jaar gewijzigd. Thomas Botermans is toegetreden als toetsenist.  Maar er zijn nog meer vernieuwingen te verwachten…………

Deze editie hebben we Nienke en Farah als zangeressen. Dat belooft een topoptreden te worden

 

21.00 uur

The Boys

Deze 4 boys zetten overal de tent op z’n kop. Leuke koppen, goede muziek, heel veel energie, dat zijn de recepten voor een onvergetelijke avond. De band is te boeken voor de festivals met gillende meiden, maar ook zeker voor privé feestjes zijn zij te boeken. Hits van nu wisselen zij af met all time classics. Van Bruno Mars tot Guus Meeuwis, ze doen ze allemaal! Volg de band via Facebook!

 

 

 

22.00 uur

WASKO

Mix een doorgewinterde gitarist die zijn wilde krulharen nog niet is verloren met een jonge hond die alleen geïnteresseerd is in rock and roll, the blues, Whisky, meisjes en basgitaar. Voeg hier aan toe een semi-linkshandige swingende funk drummer en een dolenthousiaste zanger met acteertalent.

Resultaat…..? De ultieme Boyband nieuwe stijl

Paul, Pim, Niels en Harm.  Deze jongens, die hun sporen inmiddels een beetje in de muziek scene verdiend hebben, zijn tot de conclusie gekomen dat een coverband alleen niet meer genoeg was. Wat in 2010 begon met voorzichtige optredens is inmiddels uitgegroeid tot een act van formaat die van het podium afknalt.
Wat maakt WASKO zo bijzonder? Ze hebben getracht elk nummer te voorzien van een nieuw jasje, of om meerdere nummers tot een gewaagde mashup om te toveren. Elk nummer wordt met een andere, vaak verrassende, insteek gespeeld en daar waar het kan, en vooral waar het niet kan, zingen de mannen er met zijn vieren op los

Het doel: het dak gaat er af!

Tijdens Verse Helden 2017  in Gilze hebben deze mannen laten zien waartoe zij in staat zijn. Één groot feest ! ! !

 

tijdens ombouw van de live-acts wordt de muziek verzorgd door FFM Music & More

volg de actuele info via Facebook pagina van “de Gilse Proeftuin”